Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed

 

$0

adidas nmd r1 primeknit

  • State/Prov.: Alberta
  • Country: United States
  • Listed: November 21, 2017 4:17 am
  • Expires: 57 days, 9 hours

Description

Share with:

FacebookTwitterGoogleVkontakteTumblr


Hvis du er fan af den klassiske EQT-farveskema, skal du kigge på adidas nmd Sub Green. Rockingfarver forbundet med den klassiske EQT-linje, formår skoen at få noget vintageflare, samtidig med at det opretholder sit moderne look. I en farvekombination bestående af grøn, grå og sort ser EQT-inspireret ZX Flux sig til at gøre modellen relevant endnu en gang .

adidas nmd r1 primeknit låner det afstandsslibesystem og snørebånd som en krone af sorter for sin enkle maskebygning. Hælen går fuld på ZX ved at blive dækket ud i støbt plastik, med en ruskindstribet trækfane til effekt. Gem til blonder loops, den fulde model dyppes i en blød off-white nuance, der føles så dyrebar som sidste sommer solnedgang.

adidas nmd kvinder er lavet i en neopren øvre, hvilket giver det det glatte og stilfulde udseende. Det samme udseende kan siges at være afledt af Y-3 linjen. Den sorte neopren er forbundet med et sæt sorte snørebånd samt en helt sort tekstureret hæl tæller, der giver skoen nogle ekstra dybde. Fortsat med al sort æstetik er den sorte sål enhed og tonal adidas branding på suede etiketten på tungen.

Ad Reference ID: 1535a13eeffc1367

No Tags

  

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply

To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.